Monday, May 28, 2012

Kätevä kapistus


Tää oli ihan pakko saada - mikkiständiin kiinnitettävä juomateline! Testasin toimivuutta heti lauantain bilekeikalla ja telinehän toimi aivan hienosti :D. Enää ei tarvitse noukkia keikan aikana vesipulloa minimekossa ja korkkareissa jostain piuhojen keskeltä kaatuilemasta. Jes!!!

Kesäfiiliksissä

Tervetuloa kesä! Nyt on koulukiireet hellittäny ja hellettä riittäny. Vaikuttaa siltä, että lauluhommia riittää mukavasti rytmittämään tämän kesäloman etenemistä ;). Firmakemujen, koe-laulutilaisuuksien ja synttärijuhlien merkeissä mennään kohti kesän hääkeikkoja ja festareita (Imatra Big Band Festival, Pori Jazz). Teen tänä kesänä hommia pääasiassa Lempi duon, Metropolia Funk Big Bandin, Poppadelicin, Emma Salokoski Voicesin sekä erään VoF-laulajan kanssa.

Aloitin tämän viikon treenamalla uusia biisejä, miettimällä seuraavan "queens of pop"- tyyppisen projektin  ohjelmistoa ja tsekkailemalla omia biisitekeleitä, jos jotain demoa saisin työstettyä eteen päin. Yli setillinen soolomatskua on periaatteessa kasassa, mutta vielä on sävellys- ja sanoitustyötä tehtävänä. Oon niin onnellinen, kun saan uutta aikaiseksi! Kesän tavoitteenani onkin keskittyä biisinkirjoitukseen ja superhyviin keikkoihin.