Wednesday, March 9, 2011

Laulupäivä

Aah, tänään oli hieno päivä! Pyhitin koko päivän biisinteolle ja uusien kappaleiden treenaamiselle. Aina ei ole mahdollista järjestää tällaisia, joten tämänpäiväinen oli erittäin tervetullutta. Näitä lisää!

Aamuksi buukattu biisinkirjoitus-sessio oli hyvä startti päivälle. Saimme herra co-writerin kanssa uusinta demobiisiä rakennettua hieman eteen päin. Siihen on hahmottunut jonkinlainen A-osa ja pre-chorus, ja tänään se sai jatkoksi myös kertosäkeen. Kappaleen keskeinen ajatus tuntuu muuntuvan tässä tekoprosessin aikana, ja se on kai ihan luonnollista kun rakentaa osa kerrallaan kappaletta. Katsotaan mitä keksin, kuinka tarina etenee!

Maukkaan lounaan jälkeen aloin treenata biisejä, jotka on tarkoitus vetää kavereideni hääjuhlissa tulevana lauantaina. Pari on toivonut seuraavia spesiaalikappaleita: Invincible (Muse), Halo ja Single Ladies (Beyoncé), Back To Black (Amy Winehouse) sekä Tuulee (Don Huonot). Spotify ja GarageBand kohisi päällä monta tuntia, kun kuuntelin alkuperäisesityksiä ja nauhottelin laulutreenejä. Mukavaa oli, ja vielä noissa on tekemistä. Ehtisinköhän jatkamaan huomenna?

No comments:

Post a Comment